Viaplay vanaf maart 2022 op de Nederlandse televisie, op tijd voor F1-seizoensstart Formule 1
Formule 1

Viaplay vanaf maart 2022 op de Nederlandse televisie, op tijd voor F1-seizoensstart

Viaplay vanaf maart 2022 op de Nederlandse televisie, op tijd voor F1-seizoensstart

Viaplay, de streamingdienst die vanaf 2022 onder andere de Formule 1, Darts, Premier League- en Bundesligavoetbal mag gaan uitzenden voor het Nederlandse publiek, meldt dat het vanaf maart actief zal zijn op de Nederlandse televisie. Nadat eerder al de eerste namen van een presentatrice en het team bekendgemaakt werd is dus nu ook bekendgemaakt dat de zender klaar zal zijn vóór de start van het Formule 1-seizoen 2022.

Op 20 maart 2022 zal het Formule 1-circus beginnen aan een nieuw seizoen. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen we dat bekijken op Viaplay. Dat zegt een woordvoerder van de Nordic Entertainment Group, het bedrijf achter de streamingdienst tegen Streamwijzer. 'We hebben altijd gezegd dat Viaplay zal worden gelanceerd in Nederland in het eerste kwartaal van 2022 en dat is nog steeds onze belofte. We zijn achter de schermen hard aan het werk om ons voor te bereiden op een lancering van Viaplay in maart', luidt het statement.

Formule 1 op Viaplay

Wat we al weten van de nieuwe zender is dat Amber Brantsen de presentatrice zal worden van de Formule 1. Daarnaast wordt Marco Zwaneveld Head of Sports en zal Victor Winkelhagen de rol van Head of Production vervullen. De prijs van een abonnement is nog niet bekend. Er is nog veel meer dat nog onthuld moet worden, dat zal enkel een kwestie van tijd zijn. Dit nieuwe video-on-demand-platform, dat Ziggo Sport vervangt als F1-uitzender in Nederland, heeft erg veel belangstelling dus houd uw ogen open.

Het Formule 1-seizoen 2022 zal dus op 20 maart beginnen, maar dan praten we wel over de eerste Grand Prix'. De testweken in Barcelona en Bahrein zullen er dus naar alle waarschijnlijkheid niet te zien zijn aangezien er in de maanden januari en februari nog niets op Viaplay komt in Nederland. De testweek van 21 tot en met 25 februari zal in Barcelona zijn, gevolgd door een half weekje in Bahrein van 10 tot en met 12 maart.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws