Sluit nu een abonnement af bij Viaplay om Verstappen in 2024 te volgen (Ad) Zakelijk
Zakelijk

Sluit nu een abonnement af bij Viaplay om Verstappen in 2024 te volgen (Ad)

Sluit nu een abonnement af bij Viaplay om Verstappen in 2024 te volgen (Ad)

Max Verstappen opende het seizoen in Bahrein met een dominante overwinning. Weten Verstappen en Red Bull Racing de ijzersterke vorm van het openingsweekend mee te nemen naar de rest van 2024, of kunnen Ferrari, Mercedes, en McLaren het de Nederlander lastig maken? Als je dit jaar niks van de actie wilt missen in de Formule 1, kun je alle 24 Grand Prix-weekenden live via Viaplay volgen.

Alle vrije trainingen, kwalificaties en natuurlijk de Grands Prix zelf zullen in Nederland ook dit jaar weer live uitgezonden worden door Viaplay, dat de uitzendrechten tot en met 2024 in handen heeft. Amber Brantsen zal de uitzendingen presenteren, terwijl Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk het commentaar zullen leveren. In de studio zullen onder anderen Christijan Albers en Tom Coronel de sport analyseren voor de kijker.

Wat kost Viaplay in Nederland?

Als je in 2024 de Formule 1 wil volgen en niks van de liveactie van Max Verstappen op het circuit wil missen, dan kan je bij Viaplay terecht. De streamingdienst biedt een flexibele, maandelijks opzegbaar abonnement aan. De prijs voor dit maandelijkse abonnement is 15,99 euro.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

max verstappen redbullracing abudhabi
Via Viaplay mis je niks van de verrichtingen van Max Verstappen in 2024.

Het Formule 1-programma van Viaplay

Viaplay biedt naast de sessies van de raceweekenden ook verschillende Verstappen-documentaires aan, waardoor je als kijker ook tussen de weekenden door van de Formule 1 kan genieten. Zo zijn onder meer Max Verstappen: Lion Unleashed 2 en Max Verstappen: Anatomy of a Champion, via Viaplay te zien, als je een abonnement hebt afgesloten.

Verstappen als ambassadeur van Viaplay

De grootste naam van het team van Viaplay is wel wereldkampioen Max Verstappen. Viaplay trok de Nederlander als officiële ambassadeur aan, waardoor je als fan van exclusieve content van de Limburger voorzien wordt. Naast Nederlandse analisten als Tom Coronel, Giedo van der Garde, Christijan Albers, en Ho-Pin Tung, ging Viaplay ook de samenwerking aan met internationale topcoureurs. Onder anderen Jos Verstappen, Mika Häkkinen, David Coulthard, en Le Mans-expert Tom Kristensen komen regelmatig in de uitzendingen voorbij. Amber Brantsen, Chiel van Koldenhoven, en Anne-Greet Haars vormen het presentatieteam, met Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk als de vaste commentatoren. Ook Allard Kalff, banden-expert Kees van de Grint, en Ernest Knoors delen hun expertise in de uitzendingen.

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws