Kijk de Grand Prix van Azerbeidzjan live via F1TV! Algemeen
Algemeen

Kijk de Grand Prix van Azerbeidzjan live via F1TV!

Kijk de Grand Prix van Azerbeidzjan live via F1TV!

Dit weekend is het tijd voor de Grand Prix van Azerbeidzjan. Het is de achtste race van 2022. Jij kunt de vrije trainingen, kwalificatie en race live bekijken via F1TV. Hieronder leggen we uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend in Baku!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je alle sessies (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Wat is er nog meer live rondom GP Azerbeidzjan?

Naast de Formule 1 kun je ook de livestream van de Formule 2 bekijken. Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Je kunt de herhalingen van de F1 en F2 allemaal bekijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken.

Alsof dat niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Azerbeidzjan live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdschema van F1TV voor de Formule 1 in Baku

Vrijdag start het nieuwe raceweekend om 13.00 uur met de eerste vrije training. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur is het dan tijd voor de tweede vrije training. Zaterdag staat de derde vrije training op het programma. Deze race begint om 13.00 uur en duurt tot 14.00 uur. Om 15.00 uur begint de voorbeschouwing op de kwalificatie.

Zaterdagmiddag is het tussen 16.00 uur en 17.00 uur tijd voor de kwalificatie van de Grand Prix van Azerbeidzjan. Daarna is er een nabeschouwing van 18.00 uur tot 19.00 uur. Op zondag is er tussen 12.00 uur en 13.00 uur een voorbeschouwing op de race te zien. Om 13.00 uur begint de Grand Prix in Baku en de race duurt tot 15.00 uur. Tussen 15.00 uur en 16.00 uur is de nabeschouwing te zien bij F1TV.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws