Vacature: F1Maximaal is op zoek naar een stagiair journalistiek Algemeen
Algemeen

Vacature: F1Maximaal is op zoek naar een stagiair journalistiek

Vacature: F1Maximaal is op zoek naar een stagiair journalistiek

Heb je nog geen stage en doe je een studie journalistiek of communicatie? Dan is dit je kans! F1Maximaal zoekt per direct een stagiair voor (een deel van) het 2022-seizoen. Heb je specifieke eisen met betrekking tot de stageduur, de dagen waarin je werkt of de hoeveelheid uren die je maakt? Schroom niet om contact op te nemen, hier komen we vast uit.

Je gaat artikelen schrijven over de Formule 1. Daarnaast leren wij je om zelf content te verzinnen en hier achteraan te gaan. Ook leer je gebruik te maken van onze social mediakanalen, leer je hoe je het bereik van artikelen vergroot en is een innovatieve blik hierop altijd welkom!

De duur van de stage is in principe drie tot zes maanden, afhankelijk van hoe het jou schikt. We vereisen het volgende:

- Affiniteit met Formule 1 en Max Verstappen
- Uitstekende schriftelijke vaardigheden
- Flexibel inzetbaar
- Minimaal MBO/HBO/WO-opleiding in de richting journalistiek of communicatie
- Een pro-actieve houding

Wat bieden wij?

- Een gezellig team met gelijkgestemden
- Een marktconforme stagevergoeding
- Vrijheid in het verkennen van eigen interesses binnen de industrie, de lijntjes zijn kort en je staat in direct contact met de hoofdredacteuren, wat betekent dat je veel creatieve vrijheid hebt
- Doorgroeimogelijkheden: wij nemen geregeld stagiairs aan na een stagetermijn wanneer er sprake is van wederzijdse interesse

Ben je nog steeds geïnteresseerd? Mail dan je cv en motivatiebrief naar Christian Moerman op c.moerman@valkeringmedia.nl en/of Terrence Riepma op t.riepma@valkeringmedia.nl.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws