Aston Martin groeit door sterke samenwerkingen: 'Het gaat niet om ego's' Formule 1
Formule 1

Aston Martin groeit door sterke samenwerkingen: 'Het gaat niet om ego's'

Aston Martin groeit door sterke samenwerkingen: 'Het gaat niet om ego's'

Aston Martin-teambaas Mike Krack heeft in een interview met Formel1.de gesproken over zijn terugkeer naar de Formule 1 en zijn ervaringen bij het Aston Martin-team. Sinds zijn aantreden heeft Krack het team naar nieuwe hoogten geleid, met indrukwekkende resultaten op de circuits. Volgens de teambaas spelen verschillende factoren hier een rol in.

Krack benadrukte de sterke samenwerking bij Aston Martin. Hij prees de toewijding van zijn medewerkers en de samenwerking binnen het team. ‘Om honderd procent eerlijk te zijn, het is een plezier om met al deze mensen samen te werken. Het is niet alleen Andy (Stevenson, red.), maar ook Tom McCullough, Dan Fallows, het is eigenlijk het hele team. Het is een fantastische samenwerking. Het gaat niet om ego's. Iedereen concentreert zich op het team en iedereen weet dat hij zijn steentje moet bijdragen', legt Krack uit.

Krack sprak over Lawrence Stroll, de eigenaar van Aston Martin, en benadrukte zijn overtuigingskracht en positieve invloed op het team. Hij merkte op dat Strolls vastberadenheid en visie het gemakkelijker maken om getalenteerde mensen aan te trekken en het team naar grotere hoogten te brengen. ‘Hij kan je makkelijk overtuigen. Er zijn mensen die deze overtuigingskracht, deze uitstraling hebben. Je bent niet geïntimideerd, maar je weet dat ze je kunnen overhalen', aldus de Aston Martin-teambaas

Alonso is een aanwinst voor het team

Krack uitte zijn bewondering voor Fernando Alonso en prees zijn volwassenheid, vastberadenheid en integratie binnen het team. Hij gelooft dat Alonso's ervaring en focus een positieve invloed hebben op het team, ongeacht zijn leeftijd. ‘Ik denk dat de tijd buiten de Formule 1 hem tot een ander persoon heeft gemaakt. Het zijn echt twee verschillende persoonlijkheden. Ik denk dat hij erg volwassen is en geniet van wat hij doet. En hij weet dat het niets aan zijn carrière verandert als hij een tiende sneller is dan zijn teamgenoot. Dus wat hij nu aan ervaring en vastberadenheid kan brengen, beschouwen wij als positief.’

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws