Jos Verstappen verwacht sterk weekend voor Red Bull: 'Max maakt zich nooit zorgen' Formule 1
Formule 1

Jos Verstappen verwacht sterk weekend voor Red Bull: 'Max maakt zich nooit zorgen'

Jos Verstappen verwacht sterk weekend voor Red Bull: 'Max maakt zich nooit zorgen'

Jos Verstappen verwacht dat Red Bull Racing en zoon Max Verstappen een goed weekend zullen hebben in Groot-Brittannië. De coureur van de Oostenrijkse renstal steekt samen met zijn team in uitstekende vorm, maar zijn vader maakt ook een kleine pas op de plaats. Verstappen senior weet dat enkele teams upgrades gaan brengen naar het circuit van Silverstone.

Red Bull heeft de afgelopen zes Grands Prix allemaal weten te winnen. In het kamp van Verstappen wordt verwacht dat de Oostenrijkse renstal ook op Silverstone weer goed voor de dag kan komen. 'Normaliter zal Red Bull sterk zijn', vertelt Verstappen senior in een interview met het Duitse RTL op het circuit van Zandvoort. 'Maar je weet het natuurlijk nooit. Er zullen teams zijn die updates meenemen, dus het zal zoals altijd afwachten worden. Natuurlijk heb ik wel een positief gevoel.'

Vorig jaar leek de regerend wereldkampioen weer een flink aantal punten te kunnen bijschrijven na een uitstekende sprintrace op de zaterdag op Silverstone. Desondanks werd dat harde werk teniet gedaan door een harde crash in de eerste ronde na contact met Lewis Hamilton. Verstappen senior denkt dat het zijn zoon niet in de weg zal zitten tijdens het aankomende Grand Prix-weekend. 'Max maakt zich nooit zorgen, dus hij zal hier ook gewoon zijn best doen. Normaal gesproken is hij hier natuurlijk ijzersterk.'

Jos Verstappen blikt vooruit op GP Nederland

Aangezien het interview werd afgenomen op het circuit van Zandvoort werd al vooruitgeblikt op de Grand Prix van Nederland. Verstappen senior verwacht opnieuw een waar feest op Circuit Zandvoort. 'Ik geloof dat er per dag tussen de negentig- en honderdduizend mensen zullen zijn. Ik was er vorig jaar zelf bij en toen was één groot feest. Dat was echt ongelooflijk. De Formule 1 leeft momenteel in Nederland, en daar zijn we natuurlijk zeer tevreden mee', aldus de voormalig Formule 1-coureur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws