Manager Verstappen lovend over Zandvoort: 'Hét visitekaartje naar de hele wereld' Formule 1
Formule 1

Manager Verstappen lovend over Zandvoort: 'Hét visitekaartje naar de hele wereld'

Manager Verstappen lovend over Zandvoort: 'Hét visitekaartje naar de hele wereld'

De Grand Prix van Nederland wekt lof bij jan en alle man. De sfeer die gecreëerd werd door de 70.000 fans op de tribunes was gigantisch. Het grootste feest van het weekend barstte los toen Max Verstappen als eerste over de finishlijn kwam. Zowel nationale- als internationale pers is lyrisch. Ook Raymond Vermeulen, de manager van de Nederlander, was erg positief.

'Na het natte weekend op Spa-Francorchamps, waar het qua performance natuurlijk allemaal wel prima was, kwamen we hier op de donderdagochtend echt in een warm bad terecht. Alleen maar positieve mensen', zei Vermeulen na de race tegen Motorsport.com. Hij is trots op de organisatie van het evenement, ook sprak hij een aantal buitenlandse media. 'Zij noemden het next level wat hier is gedaan. Voor de BV Nederland is dit hét visitekaartje naar de rest van de wereld. Ik denk dat het voor iedereen die in dit mooie land woont een fantastisch iets is', voegt hij toe.

Ook sportief een succesvol weekend

Op zaterdag pakte Verstappen pole position, wat al voor ontlading zorgde in de grandstands. Dit werd op zondag vervolgd met de overwinning en daarbij pakte de Nederlander voor de tweede keer dit seizoen de koppositie in het wereldkampioenschap over. Ondanks dat de verwachtingen hoog lagen is Vermeulen lovend over Max en Red Bull Racing. 'Hij deed het mega, hij heeft geen fouten gemaakt. Ook de pitstops waren super en we hadden een goede strategie, we hebben goed gereageerd op wat Mercedes deed.'

Het enige verbeterpunt lijkt wel dat Sergio Perez er niet was voor de ruggensteun die Verstappen zo nodig heeft tegen twee Mercedes-auto's. De manager van Max hoopt dat 'Checo' er in Monza beter bij zit. 'Sergio heeft nu een verse motor dus is hij helemaal klaar voor de volgende race. Monza is immers een baan waar Mercedes altijd goed is, het zal dus erg spannend worden.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws