Norris: 'Silverstone zal grote verschillen tussen auto's blootleggen' Formule 1
Formule 1

Norris: 'Silverstone zal grote verschillen tussen auto's blootleggen'

Norris: 'Silverstone zal grote verschillen tussen auto's blootleggen'

Lando Norris denkt dat de race in Silverstone de grote verschillen tussen auto's zal laten zien. Het circuit staat bekend om zijn zeer snelle bochten, en met de nieuwe auto's ga je daar het verschil zien tussen de teams volgens de Engelsman. Lewis Hamilton was het eens met Norris, en noemde Silverstone één van de beste circuits die er is op de racekalender.

Norris hoopt dat het circuit de grote stap voorwaarts van de nieuwe auto's kan laten zien en de verbeterde kwaliteit van het racen tot uiting komt in de Grand Prix van Groot-Brittannië. 'Silverstone is altijd gewoon een geweldig weekend zelf, Formule 1-auto's rond Silverstone zijn altijd spectaculair', zei Norris tegen Autosport.

'Ik denk dat het racen dit jaar ook over het algemeen beter was. Misschien niet zozeer op, laten we zeggen, circuits puur met lange rechte stukken. Maar op circuits waar je deze langere bochten hebt, zoals Silverstone, denk ik dat je daar de grote verschillen ziet met voorgaande jaren', aldus de McLaren-coureur.

Hamilton sluit zich aan bij woorden van Norris

Hamilton sluit zich aan bij de woorden van Norris dat Silverstone een ideale baan is om te laten zien hoe goed de nieuwe auto's zijn door de snelle bochten, en was optimistisch dat het een spannende race zou worden. 'Silverstone is nog steeds een van de beste circuits, zo niet de beste, in de zin dat alle bochten met gemiddelde en hoge snelheid er zijn, en de bochten met hoge snelheid zijn altijd het leukst om te rijden', zei Hamilton.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws