Wolff baalt van beledigen Horner in 2021: 'Het werd heel persoonlijk tussen ons' Formule 1
Formule 1

Wolff baalt van beledigen Horner in 2021: 'Het werd heel persoonlijk tussen ons'

Wolff baalt van beledigen Horner in 2021: 'Het werd heel persoonlijk tussen ons'

Toto Wolff geeft aan spijt te hebben van het verbale gevecht dat hij in 2021 aangegaan is met Christian Horner. Terwijl op de circuits Lewis Hamilton en Max Verstappen het uitvochten, deden de twee teambazen dit naast het circuit. Ze beledigden elkaar, en de Mercedes-teambaas vindt dat hij zich daar niet in mee had moeten laten slepen.

'Ik heb er echt spijt van', stelt hij in een interview met FORMULE 1 Magazine. 'Ik probeer altijd om professioneel te blijven en zaken professioneel te benaderen. Het werd op een gegeven moment echter heel persoonlijk tussen ons', voegt hij daaraan toe. Hij neemt graag de beledigende woorden richting zijn Britse rivaal van Red Bull Racing terug.

Woordenwisseling Horner en Wolff ontspoort

Rondom de Grand Prix van Monaco ontspoorde de verbale strijd tussen de twee teambazen al. Horner suggereerde in de media dat Wolff zijn mond moest houden, waarna Wolff op beledigende toon terugpraatte. Hij noemde Horner een camerageile windbag. 'Dat had ik niet moeten zeggen, want het is een professionele relatie', meldt hij achteraf.

Wolff was zijn emoties niet de baas, en dat had zijn vrouw, Susie Wolff, ook door. Het was zijn vrouw die hem de vraag stelde waarom hij meeging in het gekibbel dat Horner initieerde. 'Zelfs als iemand zo'n richting ingaat, betekent dat niet dat jij dat ook moet doen', vertelde ze de Oostenrijker blijkbaar. Voorafgaand aan de seizoenfinale gaven de twee heren elkaar nog een hand en leek de strijdbijl begraven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws