Verstappen hoopt dat Red Bull en hij ook kunnen genieten van succesreeks in F1 Max Verstappen
Max Verstappen

Verstappen hoopt dat Red Bull en hij ook kunnen genieten van succesreeks in F1

Verstappen hoopt dat Red Bull en hij ook kunnen genieten van succesreeks in F1

Max Verstappen vindt het belangrijk dat Red Bull Racing en hij ook kunnen genieten van de reeks aan successen die momenteel wordt geboekt in de Formule 1. De Nederlander won de afgelopen vijf races en nadert zijn tweede wereldtitel. Er moet dan ook ruimte zijn voor wat plezier.

'We hebben een geweldig jaar en het is belangrijk om daar ook van te kunnen genieten', vertelt de regerend wereldkampioen tegenover Autosport. 'Ik denk dat we heel veel verschillende uitdagingen op verschillende soorten banen hebben gehad en nu lijkt de auto op iedere baan te werken. Dus ja, we zijn enorm tevreden', stelt de 24-jarige over het succes dit seizoen.

Verstappen ziet gelijkenissen tussen zijn huidige succes en zijn succes in zijn laatste jaar in de karts. 'Toen was het mijn doel om de Formule 1 te bereiken. Daardoor geniet je van wat je bereikt, maar er is dan ook nog zo'n lange weg te gaan voordat je ook de Formule 1 haalt. In die zin is het een ander soort opwinding en anders in hoe je je voelt, maar dat laatste jaar was ook leuk.'

F1-dominantie door Red Bull en Verstappen

Red Bull en Verstappen domineren momenteel in de Formule 1 en de Limburger kan de komende race in Singapore op 2 oktober al kampioen worden. Dan moet Verstappen wel hopen op een mogelijke nulscore van zijn voornaamste titelconcurrent Charles Leclerc, anders zal het titelfeest nog even moeten wachten tot Japan. Die race staat een week na Singapore op de kalender.

Registreer hier om mee te discussiëren!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws