Marko met schitterend nieuws voor F3-kampioen Hauger: 'F2 in 2022' F2 & F3
F2 & F3

Marko met schitterend nieuws voor F3-kampioen Hauger: 'F2 in 2022'

Marko met schitterend nieuws voor F3-kampioen Hauger: 'F2 in 2022'

Helmut Marko heeft aangegeven dat Formule 3-kampioen Dennis Hauger in 2022 de overstap gaat maken naar de Formule 2. Zo beloont de Red Bull Racing-adviseur zijn junior voor een uitstekend seizoen, waarin hij twee wedstrijden voor het einde van het jaar de F3-titel al binnen wist te slepen. De weg naar de Formule 1 ligt open voor de jonge Noor, benadrukt Marko.

'Hij zal voor ons in actie komen in de Formule 2 in 2022. Vanaf dan is er nog maar één stap mogelijk', aldus Marko, die hint op een mogelijke toekomst voor het supertalent in de F1. Nieuws dat door de familie Hauger ongetwijfeld met open armen wordt ontvangen. Hauger kende in 2020 een uiterst lastig seizoen bij Hitech Grand Prix, waarna hij zelfs even zonder stoeltje zat. Prema pikte hem op voor 2021.

Sindsdien is het erg snel gegaan voor de achttienjarige. Bij Prema kon hij laten zien uit welk racehout hij gesneden is en wist hij maar liefst 201 WK-punten te behalen. Een prestatie die Marko dus maar al te graag beloont. Wel zet hij een kanttekening bij zijn uitspraak: 'Hij moet (om de Formule 1 te halen, red.) wel zo door blijven groeien als hij dit seizoen gedaan heeft. Hij is er nog niet.'Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws