Verschoor rijdt voorlopig laatste Formule 2-race in Italië F2 & F3
F2 & F3

Verschoor rijdt voorlopig laatste Formule 2-race in Italië

Verschoor rijdt voorlopig laatste Formule 2-race in Italië

Richard Verschoor rijdt aankomend weekend, voorlopig, zijn laatste race voor MP Motorsport in de Formule 2. Het Nederlandse talent kende een goede seizoensstart, maar heeft nog niet genoeg sponsorgeld bij elkaar om zichzelf voor de rest van het seizoen bij het Nederlandse raceteam vast te leggen.

Dat Verschoor wel aan de Grand Prix van Italië mee zal doen, maakte de Benschopper zelf bekend via zijn social media. Zodoende heeft hij nog minimaal één weekend om zich te bewijzen in de opstapklasse naar de Formule 2. Voor MP Motorsport staat er nog een vraagteken wie er na de race in Monza in de bolide rijdt, bevestigt het team aan F1Maximaal.nl. Zodoende heeft Verschoor nog tijd om alsnog het gewenste sponsorbedrag bij elkaar te verzamelen voor het complete Formule 2-seizoen.

Aan de prestaties van Verschoor zal het in ieder geval niet liggen wat betreft een langer verblijf bij MP Motorsport. De Macau-winnaar eindigde in zijn debuutjaar al zes keer in de top tien en op Silverstone won hij zelfs de tweede sprintrace. Daarmee staat hij op een tiende plaats in het klassement en 'slechts' acht punten onder Liam Lawson en Jehan Daruvala, de twee Red Bull-talenten die uitkomen in de Formule 2.

Vroege eerste sprintrace op zaterdag

Deze week begint het Formule 2-weekend op vrijdagochtend met de vrije training, waarna men zich kwalificeert aan het einde van de middag. Zaterdag om 08:50 uur vindt al de eerste sprintrace plaats, gevolgd door de tweede sprintrace om 14:45 uur. Zondagochtend om 10:25 uur wordt het raceweekend afgesloten met de feature race. Alle races zijn doorgaans te bekijken via Ziggo Sport.

Wint Max Verstappen de Grand Prix van Italië? Ontvang nu 2,3 keer je inzet!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws