Bestel de Max Verstappen Team Cap 2022 nu! (Ad) Algemeen
Algemeen

Bestel de Max Verstappen Team Cap 2022 nu! (Ad)

Bestel de Max Verstappen Team Cap 2022 nu! (Ad)

Bij Fuel For Fans kun je vanaf nu de gloednieuwe Max Verstappen Team Cap 2022 bestellen. Er zijn twee versies van deze pet. Zo is er een pet met een platte rand en een pet met een gebogen rand. Wil je de Max Verstappen Team Cap 2022 met platte rand bestellen? Klik dan hier!

Op de voorkant van de pet zie je het logo van Red Bull Racing en daarnaast staat ook de stier van Red Bull op de voorkant van de pet. Uiteraard staan ook de logo's van andere sponsoren op de pet, zo is het PUMA-logo op de achterkant terug te vinden. Daarnaast staat het logo van CarNext op de zijkant van de pet.

Op de klep van de pet staat het coureursnummer van Verstappen, namelijk 1. Hij draagt dit nummer tijdens het F1-seizoen 2022, nadat hij in 2021 wereldkampioen werd. Er is ook een mooi detail op de rand van de klep, want daar zijn de kleuren rood, wit en blauw terug te vinden. Uiteraard de kleuren van de Nederlandse vlag.

Bestel de Team Cap hier!

De Max Verstappen Team Cap 2022 is verkrijgbaar in een standaardmaat en je kunt de maat zelf veranderen. Naast de standaardmaat voor volwassenen is er ook een kleinere kindermaat beschikbaar van de pet. Je kunt de pet met platte rand hier bestellen! Wil je liever de pet met gebogen rand? Klik dan hier!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws