Bekijk de Grand Prix van Mexico live via F1TV of Viaplay! Formule 1
Formule 1

Bekijk de Grand Prix van Mexico live via F1TV of Viaplay!

Bekijk de Grand Prix van Mexico live via F1TV of Viaplay!

De Grand Prix van Mexico staat zondagmiddag op de planning. Jij kunt het nieuwe raceweekend in de Formule 1 opnieuw volgen via F1TV. Alle vrije trainingen, de kwalificatie en de Grand Prix zijn daar namelijk live te zien. Hieronder leggen wij uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend in Mexico-Stad!

Bij F1TV kun je een abonnement afsluiten, zodat je geen race hoeft te missen. Je kunt namelijk een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar. Daarnaast krijg je er een gratis proefperiode van zeven dagen bij. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live zien. Je hebt ook toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Mexico live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

F1TV tijdschema voor Formule 1 in Mexico

In de nacht van donderdag op vrijdag kun je tussen 00.30 uur en 01.00 uur kijken naar de Weekend Warm-up op F1TV. Vanaf vrijdag begint het raceweekend op het Autódromo Hermanos Rodríguez. Tussen 20.30 uur en 21.35 uur is de eerste vrije training te zien, terwijl de tweede vrije training later op de avond plaatsvindt. Om middernacht start de tweede training in Mexico en deze sessie zal tot 01.05 uur duren.

Op zaterdagavond is het tijd voor de derde vrije training. Tussen 19.30 uur en 20.35 uur is de afsluitende training live te zien bij F1TV. Zo'n twee uur later, om 22.30 uur, begint de voorbeschouwing op de kwalificatie. Vanaf 23.00 uur kun je namelijk kijken naar de kwalificatie in Mexico-Stad. Om 00.05 uur - direct na de race - is de nabeschouwing op de kwalificatie bij F1TV te zien.

Zondag staat de Grand Prix van Mexico op de planning. Bij F1TV wordt er tussen 20.00 uur en 20.55 uur voorbeschouwd op de race. De Grand Prix start zondagavond om 21.00 uur en duurt zo'n twee uur. Na 23.00 uur wordt er uiteraard weer druk nagepraat en geanalyseerd. Deze nabeschouwing duurt veertig minuten en is tot 23.40 uur te zien.

Grand Prix van Mexico te zien bij Viaplay

Bij Viaplay kun je vrijdagavond om 20.20 uur inschakelen voor de eerste vrije training in Mexico. Later op de avond kun je tussen 23.50 uur en 02.05 uur naar de tweede vrije training kijken. Zaterdagavond is het tijd voor de derde en tevens laatste vrije training. Deze afsluitende sessie wordt tussen 19.20 uur en 21.35 uur uitgezonden bij Viaplay.

Op zaterdagavond volgt om 21.55 uur de programmering rondom de kwalificatie. Dit studioprogramma duurt uiteindelijk tot 01.45 uur in de nacht. Zondag is het de dag van de Grand Prix van Mexico. Als je Viaplay vanaf 19.55 uur aanzet, dan mis je niks van de race op het Autódromo Hermanos Rodríguez. Het programma rondom de Grand Prix duurt tot 00.45 uur 's nachts. Als je de race niet live kunt kijken, dan zijn de hoogtepunten om 01.00 uur bij te zien bij Viaplay.

Formule 1 live kijken met een VPN 

In 2023 kun je de Formule 1 ook live kijken door gebruik te maken van een VPN. Je kunt dan een abonnement van twee of drie euro per maand nemen op een VPN-aanbieder en vervolgens kun je een buitenlandse stream bekijken waar je dan niet voor hoeft te betalen. Klik hier voor meer informatie over een VPN!

Als je op zoek bent naar een stap-voor-stap uitleg, bekijk dan dit gedetailleerde artikel: F1 kijken zonder ViaPlay? In 3 stappen regel je ’t

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws