Kravitz genoot met volle teugen: ‘Is het niet leuker als Verstappen ervoor moet vechten?’ Formule 1
Formule 1

Kravitz genoot met volle teugen: ‘Is het niet leuker als Verstappen ervoor moet vechten?’

Kravitz genoot met volle teugen: ‘Is het niet leuker als Verstappen ervoor moet vechten?’

Ted Kravitz komt na de Grand Prix van Canada met lovende woorden over Max Verstappen. De Brit is enorm onder de indruk van de race die Verstappen reed in Montréal en grijpt de gelegenheid aan om de Nederlander de hemel in te prijzen. ‘Het was een alom bekend resultaat’, zegt de journalist in Ted’s Race Notebook.

Bij het bespreken van de resultaten, is hij heel duidelijk over de tweede man van Red Bull Racing. ‘Sergio Pérez had een vreselijke dag. Geen pace en hij eindigde met een DNF’, vat Kravitz de zondag van de Mexicaan samen. Wanneer hij over de Nederlander begint, klinkt de Brit meteen een stuk enthousiaster. ‘Na niet te hebben gewonnen in Monaco, is Red Bull weer aan het winnen geslagen’, zegt Kravitz. ‘Het was een bekend resultaat, want Max Verstappen won, maar niet op een bekende manier.’

Kravitz genoot enorm van Verstappen

De Brit is er blij mee dat Verstappen moest vechten voor overwinning in plaats van dat hij met een voorsprong van twintig seconden als eerste over de finish komt, zoals vorig jaar regelmatig het geval was. ‘Is het niet leuker als Max ervoor moet vechten?’ luidt zijn retorische vraag aan de kijkers. ‘Zoals Martin Brundle zei, hij reed als de drievoudig, binnenkort viervoudig wereldkampioen die hij is. Hij liet zien hoe goed hij is in de regen en hoe goed hij is over het algemeen’, aldus de Brit. ‘En hoe goed hij is ondanks het feit dat hij niet de snelste auto heeft.’

De lofzang gaat nog verder. Hoewel George Russell op poleposition begon, wist de drievoudig wereldkampioen als snel de leiding te pakken, tot genoegen van de journalist. ‘Max werd de leider en bleef de leider’, vervolgt Kravitz. ‘Als George snel en netjes langs Oscar was gekomen, dan had hij Lando kunnen pakken en met Max kunnen vechten’, denkt hij. ‘Uiteindelijk hoefde Max zich daar geen zorgen over te maken, hij had alles onder controle’, sluit Kravitz af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws