Vettel: 'Contractverlenging bij Aston Martin heeft nooit ter discussie gestaan' Formule 1
Formule 1

Vettel: 'Contractverlenging bij Aston Martin heeft nooit ter discussie gestaan'

Vettel: 'Contractverlenging bij Aston Martin heeft nooit ter discussie gestaan'

Sebastian Vettel zegt dat zijn contractverlenging bij Aston Martin nooit ter discussie heeft gestaan. In 2020 sloot hij zich aan bij de Britse renstal en tekende hij een contract voor een jaar, met een optie tot nog een jaar extra. Door deze optie te lichten is hij inmiddels ook volgend seizoen zeker van een zitje in de Formule 1.

'Daar was nooit twijfel over', stelt de Heppenheimer als de Italiaanse tak van Motorsport.com hem aan de tand voelt over de recente aankondiging van Aston Martins coureursduo. Ook in 2022 is Lance Stroll naast hem te vinden. 'Uiteindelijk was er bij mij altijd de wens om met de nieuwe generatie bolides te rijden volgend jaar, terwijl ik natuurlijk zie he het team aan het groeien is', voegt hij daaraan toe.

Overigens lijkt het nieuws van zijn contractverlenging relatief laat, ook omdat de andere teams er vroeg bij waren. Vettel weet dat er verder geen deadline aan de beslissing vastzat en dat er intern dus beslist geen man overboord was toen de bevestiging uitbleef: 'We kenden geen specifieke deadline. Over het algemeen heb ik het liever niet over contractuele zaken, dus meer dan dit kan ik er helaas niet over kwijt.'

Opmars van Aston Martin

In 2021 is er nog weinig te zien van de opleving van Aston Martin, maar met het aantrekken van vele topmanagers van concurrenten is Lawrence Stroll druk aan het bouwen aan de toekomst. De Canadees wil in vijf jaar titels winnen met zijn team. 'We weten natuurlijk niet waar we volgend jaar staan, maar ik ben heel erg blij dat ik deel uitmaak van deze progressie van Aston Martin', concludeert zijn geroutineerde coureur.Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws