Viaplay maakt kosten bekend voor maandelijks abonnement op Formule 1 Formule 1
Formule 1

Viaplay maakt kosten bekend voor maandelijks abonnement op Formule 1

Viaplay maakt kosten bekend voor maandelijks abonnement op Formule 1

Viaplay heeft de maandelijkse kosten bekend gemaakt voor een abonnement op het totaalpakket, waaronder de Formule 1. Vanaf 1 maart 2022 zal de streamingdienst 13,99 euro per maand kosten, dat meldt Nordic Entertainment Group in een persbericht. Verder zal Viaplay te ontvangen zijn via Ziggo en KPN bij het afsluiten van zo'n abonnement.

'Viaplay wordt op 1 maart 2022 in Nederland gelanceerd en biedt Nederlandse kijkers een unieke combinatie van premium live sport, Viaplay Originals, Hollywood films en series, en kids content', zo valt te lezen in het persbericht. 'De dienst zal enkel één pakket zijn met een prijs van 13,99 euro per maand.' Er zullen dus vooralsnog geen losse pakketten zijn, zoals een los sportabonnement.

'Een belangrijke stap voor ons bedrijf'

Anders Jensen, CEO bij NENT: 'De lancering van Viaplay in Nederland is een belangrijke stap voor ons bedrijf en bovenal voor de kijkers. Viaplay's unieke aanbod van 's werelds beste sporten, films en series is van grote waarde en biedt voor ieder wat wils. Onze partnerships met KPN en VodafoneZiggo zullen ons helpen om alle Nederlandse kijkers te bereiken.'

'We begrijpen hoeveel de Formule 1 betekent voor Nederland. Daarom zet Viaplay zijn schouders onder dit project zodat we de fans kunnen trakteren op Formule 1 zoals dat nog niet eerder is voorgekomen in Nederland', vervolgt Jensen. 'Op deze manier willen we bijdragen aan de beleving van de Formule 1 en de kijkers nog meer bieden van hun geliefde sport.'

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws