Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Nederland live via F1TV! Algemeen
Algemeen

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Nederland live via F1TV!

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Nederland live via F1TV!

Dit weekend is het tijd voor de vijftiende race van 2022. De Grand Prix van Nederland staat namelijk op het programma. Jij kunt alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race live bekijken via F1TV. Hieronder leggen we uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Wat is er nog meer live rondom GP Nederland?

Naast de Formule 1 kun je dit weekend ook livestreams van de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Je kunt de herhalingen van de F1, F2, F3 en Porsche Supercup allemaal bekijken via F1TV. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken.

Alsof dat allemaal niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Nederland live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdschema van F1TV voor Formule 1 in Zandvoort

Op vrijdag kun je F1TV tussen 12.30 uur en 13.30 uur aanzetten voor de eerste vrije training op het circuit van Zandvoort. Tussen 16.00 uur en 17.00 uur is het tijd voor de tweede vrije training, ook deze kun je live bekijken bij F1TV. Zaterdagmiddag is de derde vrije training vanaf 12.00 uur te zien en deze training duurt tot 13.00 uur.

Vanaf 14.30 uur begint de voorbeschouwing op de kwalificatie van de Grand Prix van Nederland. Tussen 15.00 uur en 16.00 uur kun je de kwalificatie live zien bij F1TV. Direct daarna begint de nabeschouwing op de kwalificatie, deze nabeschouwing duurt tot 16.30 uur.

Op zondag is het tijd voor de Grand Prix van Nederland. Je kunt vanaf 14.00 uur inschakelen bij F1TV voor de voorbeschouwing. Na de voorbeschouwing begint om 15.00 uur de Dutch GP. Deze race duurt tot 17.00 uur, waarna er bij F1TV direct een nabeschouwing begint, die tot 17.40 uur duurt.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws