Geen stream? Kijk de Grand Prix van Oostenrijk live via F1TV! Algemeen
Algemeen

Geen stream? Kijk de Grand Prix van Oostenrijk live via F1TV!

Geen stream? Kijk de Grand Prix van Oostenrijk live via F1TV!

Dit weekend is het tijd voor race nummer elf in 2022. De Grand Prix van Oostenrijk staat namelijk op het programma. Jij kunt alle vrije trainingen, de kwalificatie en de race live bekijken via F1TV. Hieronder leggen we uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen race mist. Als je elke Grand Prix live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live bekijken. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Wat is er nog meer live rondom GP Oostenrijk?

Naast de Formule 1 kun je ook livestreams van de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup bekijken. Daarnaast is het ook mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Je kunt de herhalingen van de F1, F2, F3 en Porsche Supercup allemaal bekijken via F1TV. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken.

Alsof dat niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Oostenrijk live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Tijdschema van F1TV voor Formule 1 op de Red Bull Ring

Vrijdagmiddag begint het nieuwe raceweekend in de Formule 1 om 13.30 uur met de eerste vrije training. Tussen 17.00 uur en 18.00 uur is het dan tijd voor de kwalificatie van de Grand Prix van Oostenrijk. Zaterdagmiddag om 12.30 uur begint de tweede vrije training op de Red Bull Ring. Daarna staat de sprint op het programma.

Tussen 16.00 uur en 16.25 uur is de voorbeschouwing op de sprint te zien bij F1TV. Vanaf 16.30 uur kun je een uur lang kijken naar de F1 sprint in Oostenrijk. Tussen 17.30 uur en 18.10 uur is de nabeschouwing op de sprint bij F1TV.

Zondag is het de dag van de Grand Prix van Oostenrijk. Tussen 14.00 uur en 14.55 uur is er een voorbeschouwing op de race. Vanaf 15.00 uur begint de Grand Prix en de race duurt tot 17.00 uur. Vanaf 17.00 uur is de nabeschouwing te zien bij F1TV, deze duurt tot 17.40 uur.

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws