Button overtuigd van terugkeer Hamilton: 'Ik was de enige die hem interviewde' Formule 1
Formule 1

Button overtuigd van terugkeer Hamilton: 'Ik was de enige die hem interviewde'

Button overtuigd van terugkeer Hamilton: 'Ik was de enige die hem interviewde'

Jenson Button is ervan overtuigd dat Lewis Hamilton verder zal gaan in de Formule 1 om zo zijn achtste wereldtitel te veroveren. Sinds de Grand Prix van Abu Dhabi is het stil rondom de zevenvoudig wereldkampioen, maar er wordt in de media volop gespeculeerd over de toekomst van de coureur. Toto Wolff gaf in een interview na de race aan dat Hamilton twijfelt over zijn toekomst. Sindsdien geven steeds meer mensen hun mening over de situatie.

Ook enkelvoudig wereldkampioen Button wordt om zijn mening gevraagd. De voormalig teamgenoot van Hamilton was de laatste persoon van de media die met de Mercedes-coureur sprak. 'Ik was de enige persoon die na de race een interview met hem afnam', doelt Button bij Good Morning Britain op het post-race interview in Abu Dhabi. 'Maar ik heb werkelijk geen idee.'

Desondanks verwacht de Brit dat Hamilton aankomend seizoen weer in zijn Mercedes-bolide zal stappen. Button hoopt dat de coureur zal vechten voor zijn achtste wereldtitel. 'Ik hoop dat hij zal racen en ik denk dat hij zal racen. Iedereen weet dat hij zijn achtste wereldkampioenschap wil winnen en daarmee de meest succesvolle Formule 1-coureur wil worden. Hij zal daar vol voor gaan.'

Button ziet geweldige toekomst voor F1

De reden dat Hamilton niets van zich heeft laten horen, is vanwege het controversiële einde van het seizoen. Button zag deze controverse ook, maar hij wil er niet te veel woorden aan vuil maken. 'Natuurlijk was het een controversieel einde, maar je moet naar het gehele seizoen kijken. Twee geweldige coureurs streden elk weekend om de overwinning. De Formule 1 is een geweldige plek en aankomend seizoen zal ook weer fantastisch zijn. Alles zal draaien om de ontwikkeling van de auto's door de nieuwe reglementen', aldus de voormalig coureur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws