TOTO: Verstappen na kwalificatie favoriet voor GP Abu Dhabi Formule 1
Formule 1

TOTO: Verstappen na kwalificatie favoriet voor GP Abu Dhabi

TOTO: Verstappen na kwalificatie favoriet voor GP Abu Dhabi

Zondag is het tijd voor de Grand Prix van Abu Dhabi. Max Verstappen wil de laatste race van 2020 uiteraard winnen. Nu de Nederlander zondag vanaf poleposition mag beginnen, ziet bookmaker TOTO hem als favoriet tijdens de laatste Grand Prix van dit jaar. Heb jij vertrouwen in de winst van Verstappen? Dan kun je zoals altijd weer wedden op Verstappen!

Voor de kwalificatie vond TOTO Lewis Hamilton de favoriet voor de Grand Prix van Abu Dhabi. Nu de Brit vanaf de derde plek moet starten, verwacht de bookmaker dat Verstappen wint. TOTO zet Hamilton momenteel op de twee plaats. Zijn teamgenoot Valtteri Bottas wordt door de bookmaker op plaats drie gezet.

Uiteraard kun je voor deze Grand Prix weer wedden op de Formule 1. Denk jij ook dat Verstappen de snelste is tijdens de Grand Prix van Abu Dhabi? Zet dan in en krijg 2,09 keer je inzet terug! Als Hamilton de race wint, krijg je 2,26 keer je inzet terug. Bottas staat derde bij de bookmaker met een quotering van 4,25.

Denk jij dat Max Verstappen de Grand Prix van Abu Dhabi wint? Zet dan in en krijg 2,09 keer je inzet terug!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws