Vettel geheimzinnig over toekomstplannen: 'Nog geen beslissing genomen' Formule 1
Formule 1

Vettel geheimzinnig over toekomstplannen: 'Nog geen beslissing genomen'

Vettel geheimzinnig over toekomstplannen: 'Nog geen beslissing genomen'

Sebastian Vettel is nog niet bezig met zijn toekomst. Op het moment beschikt de Duitse coureur over een contract bij Aston Martin dat aan het einde van dit jaar afloopt. Door de matige prestaties van de Britse renstal wordt er momenteel gespeculeerd over de toekomst van Vettel in de Formule 1. De coureur zegt zelf dat hij op het moment voldoende ideeën heeft voor de toekomst.

Vettel weet zelf natuurlijk ook hoe de situatie ervoor staat. 'Mijn contract loopt aan het einde van het seizoen af', begint de Aston Martin-coureur bij Bild.de. 'Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst. Het zal eraan liggen hoe snel de auto is en hoe het team zich ontwikkelt. Twee jaar geleden zei ik dat ik nog twee jaar zou doorgaan. Maar ik denk nog niet na over mijn leven na de Formule 1.'

De viervoudig wereldkampioen wil in alle rust zijn opties overwegen. Momenteel is Vettel blij in de Formule 1. 'Ik zet mezelf niet onder druk. Ik hoef niet iets te vinden wat perfect voor mij is. Ik heb nu iets gevonden in de Formule 1 waar ik heel erg goed in ben. Hier kan ik strijden met de beste coureurs ter wereld. Wat daarna komt, zie ik allemaal wel.'

Vettel: 'Ik raak makkelijk geïnspireerd door dingen'

Vettel heeft de afgelopen jaren meegedaan aan verschillende projecten omtrent het milieu en de emancipatie van vrouwen in de autosport. De coureur zegt al meerdere plannen in zijn hoofd te hebben. 'Mijn toekomst is natuurlijk iets wat nu op mij af aan het komen is. Daar moet ik zelf mee om zien te gaan. Maar ik heb voldoende ideeën. Ik heb gesprekken met meerdere mensen en ik raak makkelijk geïnspireerd door verschillende dingen', aldus Vettel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws