Bekijk de Grand Prix van São Paulo live via F1TV of Viaplay! Formule 1
Formule 1

Bekijk de Grand Prix van São Paulo live via F1TV of Viaplay!

Bekijk de Grand Prix van São Paulo live via F1TV of Viaplay!

De Grand Prix van São Paulo staat zondagavond op het programma. Jij kunt het nieuwe raceweekend in de Formule 1 opnieuw volgen via F1TV. De vrije training, de kwalificatie, de sprintrace en de Grand Prix zijn daar namelijk live te zien. Hieronder leggen wij uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend in São Paulo!

Bij F1TV kun je een abonnement afsluiten, zodat je geen race hoeft te missen. Je kunt namelijk een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar. Daarnaast krijg je er een gratis proefperiode van zeven dagen bij. Hierdoor kun je elke sessie (vrije training, kwalificatie, sprintrace en de race) live zien. Je hebt ook toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix in Brazilië live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

F1TV tijdschema voor Formule 1 in Brazilië

Op donderdagavond kun je tussen 21.30 uur en 21.55 uur naar de Weekend Warm-up op F1TV kijken. Vanaf vrijdag beginnen de races op het Autódromo José Carlos Pace. Tussen 15.30 uur en 16.35 uur is de eerste en enige vrije training te zien. Vrijdagavond is de kwalificatie voor de Grand Prix van São Paulo. Om 18.30 uur begint de voorbeschouwing, waarna de kwalificatie tussen 19.00 uur en 20.05 uur te zien is. Direct daarna start de nabeschouwing.

Zaterdag is het de dag van de sprint in São Paulo. Om 15.00 uur begint de Sprint Shootout, die zo'n vijftig minuten zal duren. 's Avonds is het tijd voor de sprintrace op Interlagos. Vanaf 18.50 uur is de voorbeschouwing op die race te zien. Om 19.30 uur start de sprintrace in Brazilië, die uiteindelijk een uur zal duren. Na de race is er uiteraard weer een nabeschouwing te zien bij F1TV.

Zondag staat de Grand Prix van São Paulo op de planning. Bij F1TV wordt er tussen 17.00 uur en 17.55 uur voorbeschouwd op de race. De Grand Prix start zondagavond om 18.00 uur en duurt twee uur. Na 20.00 uur wordt er uiteraard weer druk nagepraat en geanalyseerd. Deze nabeschouwing duurt veertig minuten en is tot 20.40 uur te zien.

Grand Prix van São Paulo te zien bij Viaplay

Bij Viaplay kun je vrijdagmiddag om 15.20 uur inschakelen voor de vrije training in São Paulo. Vanaf 18.25 uur kun je ook kijken naar de programmering rondom de kwalificatie. Dit programma duurt uiteindelijk tot 21.55 uur. Op vrijdagavond kun je vanaf 21.00 uur naar de hoogtepunten van de kwalificatie kijken. Zaterdag staat de Sprint Shootout op de planning. Je kunt Viaplay om 14.40 uur aanzetten om hiernaar te kijken.

Zaterdagavond begint de voorbeschouwing op de sprintrace om 18.55 uur. Het volledige programma rondom die race duurt tot 22.15 uur. Zondag is het de dag van de Grand Prix in Brazilië. Als je Viaplay vanaf 16.55 uur aanzet, dan mis je niks van de race op Interlagos. Het programma rondom de Grand Prix duurt tot 21.45 uur. Als je de race niet live kunt kijken, dan zijn de highlights om 22.00 uur bij te zien bij Viaplay.

Formule 1 live kijken met een VPN 

In 2023 kun je de Formule 1 ook live kijken door gebruik te maken van een VPN. Je kunt dan een abonnement van twee of drie euro per maand nemen op een VPN-aanbieder en vervolgens kun je een buitenlandse stream bekijken waar je dan niet voor hoeft te betalen. Klik hier voor meer informatie over een VPN!

Als je op zoek bent naar een stap-voor-stap uitleg, bekijk dan dit gedetailleerde artikel: F1 kijken zonder ViaPlay? In 3 stappen regel je ’t

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws