Bekijk de Grand Prix van Las Vegas live via F1TV of Viaplay! Formule 1
Formule 1

Bekijk de Grand Prix van Las Vegas live via F1TV of Viaplay!

Bekijk de Grand Prix van Las Vegas live via F1TV of Viaplay!

De Grand Prix van Las Vegas staat zondagochtend op het programma. Jij kunt het nieuwe raceweekend in de Formule 1 opnieuw volgen via F1TV. Alle vrije trainingen, de kwalificatie en de Grand Prix zijn daar namelijk live te zien. Hieronder leggen wij uit hoe jij kunt genieten van het nieuwe race-weekend in Las Vegas!

Bij F1TV kun je een abonnement afsluiten, zodat je geen race hoeft te missen. Je kunt namelijk een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar. Daarnaast krijg je er een gratis proefperiode van zeven dagen bij. Hierdoor kun je elke sessie (vrije training, kwalificatie en de race) live zien. Je hebt ook toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Las Vegas live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

F1TV tijdschema voor Formule 1 op Las Vegas Strip

Als je de eerste vrije training wilt zien, moet je de wekker vroeg zetten. Op vrijdagochtend begint de eerste training om 05.30 uur. Een paar uur later is het tijd voor de tweede vrije training, die om 09.00 uur begint en tot 10.05 uur duurt. Zaterdag begint de derde én laatste vrije training in Las Vegas om 05.30 uur. Vanaf 08.30 uur kun je F1TV aanzetten voor de voorbeschouwing, waarna de kwalificatie tussen 09.00 uur en 10.05 uur te zien is. Direct daarna begint de nabeschouwing, die tot 10.45 uur zal duren.

Zondag staat de Grand Prix van Las Vegas op de planning. Bij F1TV wordt er tussen 06.00 uur en 06.55 uur vooruitgeblikt op de race. De Grand Prix start zondagochtend om 07.00 uur en duurt twee uur. Na 09.00 uur wordt er uiteraard weer druk nagepraat en geanalyseerd. Deze nabeschouwing duurt veertig minuten en is tot 09.40 uur te zien.

Grand Prix van Las Vegas te zien bij Viaplay

Bij Viaplay kun je vrijdag vroeg inschakelen voor de eerste vrije training, die tussen 05.20 uur en 07.05 uur wordt uitgezonden. Tussen 08.50 uur en 11.05 uur kun je ook kijken naar de tweede vrije training in de gokstad. Zaterdag is de laatste training 05.20 uur en 07.35 uur te zien bij Viaplay. Later op de zaterdagochtend - tussen 08.25 uur en 11.45 uur - is de kwalificatie rechtstreeks te zien. Zondag is het de dag van de Grand Prix in Las Vegas. Als je Viaplay vanaf 05.55 uur aanzet, dan mis je niks van de race op de Las Vegas Strip. Het programma rondom de Grand Prix duurt tot 10.45 uur. Als je de race niet live kunt kijken, dan zijn de highlights om 10.00 uur bij te zien bij Viaplay.

Formule 1 live kijken met een VPN 

In 2023 kun je de Formule 1 ook live kijken door gebruik te maken van een VPN. Je kunt dan een abonnement van twee of drie euro per maand nemen op een VPN-aanbieder en vervolgens kun je een buitenlandse stream bekijken waar je dan niet voor hoeft te betalen. Klik hier voor meer informatie over een VPN!

Als je op zoek bent naar een stap-voor-stap uitleg, bekijk dan dit gedetailleerde artikel: F1 kijken zonder ViaPlay? In 3 stappen regel je ’t

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws