De Vries houdt hoop op vast stoeltje: 'Situatie gezien als die van Brendon' Formule 1
Formule 1

De Vries houdt hoop op vast stoeltje: 'Situatie gezien als die van Brendon'

De Vries houdt hoop op vast stoeltje: 'Situatie gezien als die van Brendon'

Nyck de Vries kon ook tijdens zijn invalbeurt bij Mercedes rekenen op complimenten uit de Formule 1-wereld. De Fries mocht eerder dit seizoen al instappen bij Williams, en ditmaal mocht hij het dus een stapje hogerop proberen. Hoewel de tevredenheid heerst over zijn optreden, weet de Formule E-kampioen niet of het realistisch is dat hij nog een vast stoeltje krijgt in de koningsklasse.

Hoewel hij in tegenstelling tot zijn test bij Williams, hij was toen sneller dan Nicholas Latifi, het nu wel moest afleggen tegen zijn tijdelijke teamgenoot George Russell kon het optreden van De Vries veel mensen bekoren. De man voor wie hij mocht invallen, Lewis Hamilton, was ook tevreden zo gaf de reservecoureur eerder al aan. Zelf was hij minder tevreden.

Kansen op vast stoeltje?

Of er een kans is dat hij een vast stoeltje krijgt in de Formule 1 weet hij niet. Ik heb geen antwoord op die vraag', zo is het niet veel zeggende antwoord op de vraag van Motorsport-Total, waarna hij vervolgt: 'Natuurlijk hebben we een situatie gezien als die van Brendon, die na een tijdje in de endurance-racerij terugkwam naar de Formule 1', zo haalt hij Brendon Hartley aan, die destijds bij Torro Rosso kwam te rijden.

De Vries kijkt er echter realistisch naar en acht de kans gezien zijn leeftijd niet erg groot meer dat het nog gaat gebeuren voor hem, als is er dus wel een voorbeeld. 'Dus je kunt nooit weten wat er in de toekomst zal gebeuren. Maar je moet ook realistisch en eerlijk zijn', aldus de Fries, die daarmee lijkt aan te geven dat het er dus waarschijnlijk echt niet meer in zit voor hem.

Zet in bij Bet365 en ontvang een welkomstbonus van 100 euro.

Registreer en speel mee bij Jack's en ontvang een mooie free bet tot wel €50 euro!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24

Meer tips ontvangen? Volg ons ook op Facebook, Twitter of Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws