Lammers over Wolff: 'Ik sta versteld, dat heb ik nog nooit gehoord in de racerij' Formule 1
Formule 1

Lammers over Wolff: 'Ik sta versteld, dat heb ik nog nooit gehoord in de racerij'

Lammers over Wolff: 'Ik sta versteld, dat heb ik nog nooit gehoord in de racerij'

Jan Lammers staat versteld van het gedrag van Toto Wolff, volgens de oud-coureur kunnen de uitspraken van de Mercedes-teambaas niet door de beugel. Wolff kwam na de race in Baku over de boordradio bij Lewis Hamilton en verontschuldigde zich bij de zevenvoudig wereldkampioen voor de 'shitbox'. Lammers staat versteld van de uitspraken van Wolff.

Jan Lammers kan de uitspraken van Wolff niet geloven: 'Ik heb in mijn hele carrière nog nooit zo'n uitspraak gehoord van een teambaas. Zijn hele team werkt hard om een goede auto op het asfalt te krijgen en hij noemt het een 'shitbox'. Ik heb een teambaas nog nooit zo gehoord over zijn eigen team en ik snap niet dat het PR-team van Mercedes hier niet ingrijpt, zo kun je het merk niet vertegenwoordigen', stelt Lammer kritisch bij de NOS F1-Podcast.

Wolff niet gehoord over Russell

Lammers stelt bovendien dat Wolff niet te horen is over Russell: 'Misschien dat het niet is uitgezonden maar ik heb Wolff niet over de boordradio naar Russell gehoord en dat terwijl hij die Mercedes wel naar het podium rijdt en hetzelfde ongemak heeft als Hamilton', stelt Lammers verongelijkt. 'Waarom horen wij niet dat Wolff Russell bedankt? En waarom horen we alleen de negatieve dingen bij Hamilton?', vraagt Lammers zich af.

Ook de rugproblemen van Hamilton zijn ter sprake gekomen. 'Het patroon wat ik zie is dat de dingen die Hamilton en Wolff na de race zeggen, ze een dag later weer ontkrachten. Van mensen met een beperking heb ik de term 'je moet niet klagen maar dragen' geleerd en dat is me bijgebleven en ik vind dat Hamilton ook meer moet doen als leider van het team. Voor Russell is het nog veel erger want die is veel langer. Verder kunnen de teams er ook voor kiezen om de auto wat te verhogen en dan is er veel minder proposing, maar dat willen ze niet omdat ze dan langzamer zijn', zo sluit Lammers af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws