Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Miami live via F1TV! Algemeen
Algemeen

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Miami live via F1TV!

Geen stream? Bekijk de Grand Prix van Miami live via F1TV!

Aanstaande zondag is het tijd voor de vijfde race van 2022. De Grand Prix van Miami staat dan namelijk op het programma. Je kunt de vrije trainingen, kwalificatie en race live bekijken via F1TV. Hieronder leggen we uit hoe je kunt genieten van het aanstaande raceweekend!

Bij F1TV kun je een abonnement nemen, zodat je geen Grand Prix mist. Als je elke race live wilt bekijken, kun je een jaarabonnement nemen voor 64,99 euro per jaar én krijg je een gratis proefperiode van zeven dagen. Hierdoor kun je elke sessie (vrije trainingen, kwalificatie en de race) live zien. Je hebt zelfs toegang tot alle onboard-camera’s en boardradio’s!

Wat is er nog meer live rondom GP Miami?

Naast de Formule 1 kun je ook livestreams van de Formule 2, Formule 3 en Porsche Supercup bekijken. Daarnaast is het mogelijk om alle sessies in de Formule 1 terug te kijken. Je kunt de herhalingen van de F1, F2, F3 en Porsche Supercup allemaal bekijken. Ook heb je toegang tot exclusieve documentaires en kun je meer dan 650 historische races bekijken.

Alsof dat niet allemaal genoeg is, krijg je ook volledige toegang tot alle functies van live timing. Zo krijg je de telemetriegegevens live vanuit de auto, de beste clips van de boardradio, een driver tracker-kaart en gegevens over het bandenverbruik. Wil jij de Grand Prix van Miami live kijken via F1TV? Klik dan hier en schaf een abonnement aan!

Mooie foto van de Ferrari in actie bij de GP van Miami
Mooie foto van de Ferrari in actie bij de GP van Miami

Het tijdsschema van F1TV voor de Formule 1 in Miami

Bij F1TV is het schema komend weekend als volgt. Op vrijdag kun je tussen 20.30 uur en 21.30 uur naar de eerste vrije training kijken. Tussen 23.30 uur en 00.30 uur is het dan alweer tijd voor de tweede vrije training. Zaterdag staat de derde vrije training op het programma. Deze training begint om 19.00 uur en is om 20.00 uur afgelopen. Vanaf 21.00 uur kun je een uur lang kijken naar de voorbeschouwing op de kwalificatie.

Zaterdag is de kwalificatie van de Grand Prix van Miami. Je kunt de kwalificatie tussen 22.00 uur en 23.00 uur live bekijken via F1TV. Daarna is er een nabeschouwing van 00.00 uur tot 01.00 uur. Op zondag is er een voorbeschouwing op de race, die is te zien tussen 20.30 uur en 21.30 uur. Om 21.30 uur begint de race op F1TV en de Grand Prix duurt tot 23.30 uur. Tussen 23.30 uur en 00.30 uur is de nabeschouwing op de race.

Geen livestream voor GP Miami? Gebruik een VPN op Formule 1 te kijken

Benieuwd naar alle tv-aanbieders van de Formule 1 en de laatste kortingen? Check deze pagina! Ook staan hier tips voor het gebruik van VPN en de Formule 1 dit weekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws