F1 Kijktip | Dertig jaar aan Olav Mol in één compilatie Formule 1
Formule 1

F1 Kijktip | Dertig jaar aan Olav Mol in één compilatie

F1 Kijktip | Dertig jaar aan Olav Mol in één compilatie

Door de jaren heen wordt er een hoop beeldmateriaal verzameld van coureurs, teams, teambazen en het hele circus eromheen. In de F1 Kijktip geven we elk weekeinde een bijzonder beeldfragment mee aan de lezers om het weekend alvast goed in te luiden.

Donderdagavond kwam het nieuws dat Olav Mol vanaf 2022 niet meer commentaar levert bij de Nederlandse televisie-uitzendingen van de Formule 1. De koningsklasse van de autosport wordt vanaf volgend jaar uitgezonden door Viaplay en eigenaar NENT heeft besloten voor twee nieuwe namen te gaan. Daarmee komt naar alle waarschijnlijkheid een einde aan Olav Mol als vaste Formule 1-commentator.

Dertig jaar aan commentaar in één video

De F1 Kijktip van deze week gaat voor de gelegenheid dan ook over de commentator. Mol heeft zijn stem dertig jaar lang aan de Formule 1 verbonden was in die tijd goed voor de nodige memorabele teksten. Het YouTube-kanaal 'Olav Mol Commentaarfragmenten' heeft de meest memorabele momenten op een rijtje gezet in een compilatievideo van commentaar van Mol. Check de video op YouTube, via de link hieronder.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws