Unieke beelden: Bottas en Wolff flink naar de gallemiezen in de club na nederlaag Formule 1
Formule 1

Unieke beelden: Bottas en Wolff flink naar de gallemiezen in de club na nederlaag

Unieke beelden: Bottas en Wolff flink naar de gallemiezen in de club na nederlaag

Na een jarenlange samenwerking afscheid nemen of een flink verlies te verwerken krijgen: iedereen gaat daar op een andere manier mee om. Valtteri Bottas en Toto Wolff leken in de nacht van zondag op maandag het ideale medicijn te hebben gevonden, namelijk een behoorlijk feestje bouwen. Na de Grand Prix van Abu Dhabi verschijnen er verschillende unieke beelden van de twee in een club in Abu Dhabi.

Op verschillende beelden die circuleren op Twitter is te zien hoe Bottas en Wolff tot in de late uurtjes lol trappen in Abu Dhabi. Voor Bottas zal dat wel met iets andere gevoelens zijn dan zijn teambaas. De Fin zwaait namelijk af bij de constructeurskampioen, waar hij plaats moet maken voor protegé George Russell. Vanaf volgend seizoen rijdt Bottas voor het team van Alfa Romeo en dus sluit hij het seizoen van 2021 op de schouders van zijn engineers met, zo lijkt het, flink wat druppels achter zijn kiezen.

Wolff zingt vol overgave mee met 'Fix You'

Even later is te zien hoe ook Wolff zich mengt in de feesten Emiraatse staat. De teambaas verliet zwaar teleurgesteld het Yas Marina Circuit zondagavond, nadat zijn team ongelijk had gekregen van de FIA inzake het protest tegen de race-uitslag. Volgens Mercedes was er namelijk sprake van een onjuiste raceprocedure in de slotfase van de Grand Prix. Uiteindelijk verloor Lewis Hamilton de titelstrijd van Max Verstappen in de laatste ronde, waarbij Wolff zich uiterst gefrustreerd liet horen over de teamradio richting de FIA. Op de beelden is te zien hoe Wolff het drama op het circuit voor even is vergeten, al lijkt de Oostenrijker niet geheel bekend met de songtekst van het nummer 'Fix You' van Coldplay.

Bekijk hier de beelden van de feestende Mercedes-leden in Abu Dhabi:

Even later is ook een crowdsurfende Wolff te vinden tijdens de feesten in Abu Dhabi, zo is te zien op beelden op Twitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws