Doornbos baalt van NENT: 'Dan ga je niet voor me, er is letterlijk niks onderhandeld' Formule 1
Formule 1

Doornbos baalt van NENT: 'Dan ga je niet voor me, er is letterlijk niks onderhandeld'

Doornbos baalt van NENT: 'Dan ga je niet voor me, er is letterlijk niks onderhandeld'

Robert Doornbos lijkt voorlopig te gaan stoppen als Formule 1-analist op TV. De voormalig Red Bull-coureur zal niet meeverhuizen naar Viaplay en daarmee NENT, volgens de nieuwe rechtenhouder van de Formule 1 in Nederland komt dat omdat Doornbos zelf de stekker uit de deal zou hebben getrokken. Bij RTL Boulevard reageert de Rotterdammer op de woorden van Marco Zwaneveld, de nieuwe voorman van Viaplay in Nederland.

'Ik schrik van die reactie van Marco. Ik heb hem toevallig net nog gebeld, want ik kreeg deze quote door. Ik heb natuurlijk met alle liefde de afgelopen zeven jaar de analyses gedaan bij Ziggo. Het is gewoon mijn passie. Ik heb Marco benaderd, ik heb Viaplay benaderd voor een gesprek bij Marco op kantoor, twee weken geleden in Utrecht', legt hij uit.

'Daar vertelde hij me dat hij me niet ziet voor honderd dagen, zoals ik nu bij Ziggo honderd dagen de analyses heb gedaan. Maar ik zou in een team van analisten gaan werken. Dus ik zeg: 'Top, ik ben een teamplayer, lijkt me ook leuk. Laat maar weten.' Ik wachtte daarna op een voorstel. En Tom Coronel vertelde me vrijdag dat hij een voorstel had gekregen. Dus toen kreeg ik Marco aan de lijn en zei: 'Ik heb geen voorstel gekregen.' Toen zei hij dat ik niet bij de vaste analisten zit. Ja daar schrok ik van. Wat nu?'

Viaplay bood alleen gastoptredens, Doornbos ontevreden

'Hij zei: 'Ja, ik kan je wel een keer bellen en dan kan je aanschuiven als gast.' Ja, toen was voor mij duidelijk: dan ga je niet voor me. Er is letterlijk niks onderhandeld. Geef mij dezelfde deal als Tom en Giedo (van der Garde, red.), dan vind ik het helemaal goed. Want ik vind het te leuk om te doen', vertelt de voormalig Formule 1-coureur. Maar tevergeefs, echter gaat Doornbos wel gewoon verder met zijn leven. 'Er zijn wel belangrijkere dingen dan Formule 1, maar het is heel jammer. Als je kijkt naar de reacties van het publiek begrijpen ze het gewoon niet dat ik er niet bij ben.'

Also read

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws