Hamilton heeft Vettel nog op ongelezen staan: 'Ik moet hem nog terugschrijven' Formule 1
Formule 1

Hamilton heeft Vettel nog op ongelezen staan: 'Ik moet hem nog terugschrijven'

Hamilton heeft Vettel nog op ongelezen staan: 'Ik moet hem nog terugschrijven'

Lewis Hamilton heeft nog altijd goed contact met Sebastian Vettel, onthulde de Britse coureur onlangs. Hoewel de twee in de beginjaren van Hamilton nog om titels streden, is er in de jaren sindsdien toch een vriendschap ontstaan tussen de twee en spreken ze elkaar regelmatig, ook al moet Hamilton het laatste berichtje van Vettel nog beantwoorden. Verder heeft Vettel zelf onthult even terug op het circuit te zijn tijdens de Grand Prix van Japan.

'We schrijven af en toe naar elkaar', onthulde de Brit, volgens SpeedWeek, toen hem naar zijn vriendschap met Vettel werd gevraagd. 'In Monaco hebben we elkaar zelfs persoonlijk gezien. We sms'en elkaar af en toe en sturen elkaar positieve gedachten.' De relatie tussen de twee coureurs lijkt daarmee een stuk beter dan tijdens de begindagen van Hamilton, toen de Brit en Vettel, toenmalig Red Bull-coureur, nog om wereldtitels streden.

Hamilton zat helemaal op zijn praatstoel en vertelde zelfs nog een grappige anekdote over de Duitse wereldkampioen, want Vettel had 'hem pas onlangs geschreven en ik moet hem nog terugschrijven.' Hamilton onthulde dat hij zijn oude titelrivaal nog op ongelezen had staan. De coureur had daar wel een goede reden voor: 'Omdat ik mezelf vorige week heb afgesloten van mijn telefoon. Ik weet dat het niet makkelijk is, maar ik heb mijn telefoon in de kluis gelegd en geprobeerd om bij mijn nichtje en neefje te zijn. Dus ik heb de afgelopen dagen veel in te halen gehad. Ik hoop dat ik Sebastian (Vettel, red.) snel weer zie.'

Vettel aanwezig op Suzuka

Lang hoeft Hamilton niet op zijn wens te wachten, want Vettel kondigde onlangs aan aanwezig te zijn bij de Grand Prix van Japan. 'We hebben iets groters gepland in Japan', vertelde Vettel tijdens het Red Bull Formula-evenement op de Nürburgring. Helaas voor fans van Vettel gaat het niet om een terugkeer naar een raceauto. 'Dit is een eerste stap om voelsprieten uit te zetten. Ik ben erg enthousiast', is het enige wat de Duitse coureur erover kwijt wilde. 'De strijd tegen de klimaatcrisis' is voorlopig de enige hint.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws