Verstappen en De Vries meteen op donderdag in actie tijdens testdagen in Bahrein Formule 1
Formule 1

Verstappen en De Vries meteen op donderdag in actie tijdens testdagen in Bahrein

Verstappen en De Vries meteen op donderdag in actie tijdens testdagen in Bahrein

Max Verstappen en Nyck de Vries komen donderdag meteen in actie tijdens de testdagen in Bahrein, meldt De Telegraaf. Daarmee zijn de Nederlandse coureurs direct van belang voor Red Bull Racing en AlphaTauri. Op de eerste dag van de driedaagse tests is Verstappen de hele dag te zien.

Naast de donderdag, zal Verstappen ook de vrijdag gedeeltelijk voor zijn rekening nemen. In de ochtend kruipt Sergio Pérez achter het stuur, maar in de middag zal Verstappen nog wat ronden maken. Op de laatste dag, de zaterdag, zal alleen Pérez in actie komen voor Red Bull.

AlphaTauri kiest andere aanpak dan Red Bull

Bij AlphaTauri hebben ze besloten om het anders aan te pakken. Daar zullen De Vries en Yuki Tsunoda elkaar steeds afwisselen op de dag. Tsunoda trapt de donderdag af in de ochtend, waarna De Vries in de middag plaatsneemt in de auto. Dat doet hij ook op vrijdagmiddag. Op de zaterdag komt De Vries in de ochtend in actie.

De tijden voor de testdagen in Bahrein zijn als volgt: de starttijd is elke dag om 8.00 uur Nederlandse tijd en de testdag eindigt om 17.30 uur. Daarna maken de coureurs zich op voor de eerste race van het seizoen, op zondag 5 maart, ook in Bahrein.

Registreer je bij Bezwaarmaker.nl en maak gratis bezwaar tegen je WOZ-waarde! (Ad)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws