Update | Mol en Plooij blijven ook langer te zien bij Ziggo Sport Formule 1
Formule 1

Update | Mol en Plooij blijven ook langer te zien bij Ziggo Sport

Update | Mol en Plooij blijven ook langer te zien bij Ziggo Sport

Ziggo Sport heeft de F1-uitzendrechten voor 2022 verloren, maar mag alsnog in samenwerking met Viaplay in de avond samenvattingen van de sessies uitzenden. Daarmee blijft de Formule 1 dus, met enige vertraging, te zien op de zender. Ook worden er nabeschouwingen uitgezonden, waaronder een uitzending op zondagavond waarin op het hele weekend wordt teruggekeken. Ook het Formule 1 Café blijft bestaan.

Hiermee kunnen Ziggo Sport-abonnees dus nog steeds op de zender Formule 1 blijven kijken, zij het niet live. Dat kondigt Rob Kamphues aan in het Formule 1 Café. Ziggo mag alle sessies als samenvatting uitzenden: vrije trainingen, kwalificatie en race. Voor de uitzendingen worden, net als nu, Rob Kamphues en Robert Doornbos als presentator en analist gebruikt. Of Olav Mol en Jack Plooij ook betrokken zullen zijn, is nog niet bekend. Ook is niet bekend wie het commentaar van de samenvattingen zal leveren, en of deze even lang zullen zijn.

Update 13:35 (11/12) | Mol en Plooij blijven ook langer te zien bij Ziggo Sport

Ook Olav Mol en Jack Plooij zullen actief blijven bij Ziggo Sport, wordt zaterdag gemeld door de zender. Op vrijdagavond werd bekend gemaakt dat Ziggo Sport de samenvatting van de Grand Prix-weekenden mag blijven uitzenden van NENT. Bovendien blijft het Formule 1 Café ook gewoon nog te zien bij de sportzender. Daardoor bleven enkele bekende gezichten, waaronder Rob Kamphues en Robert Doornbos, Ziggo trouw.

Mol en Plooij kregen vlak voor de Grand Prix in Saoedi-Arabië te horen dat ze niet werkzaam zouden zijn voor het nieuwe Viaplay. Het was onduidelijk voor het duo waar hun toekomst precies zou liggen. Op zaterdag is duidelijk gemaakt dat de twee aan zullen blijven bij Ziggo Sport. Mol zal de samenvattingen bij de zender van commentaar voorzien en zal ook aanschuiven bij de nabeschouwingen. Plooij zal ook als expert aanschuiven aan tafel bij het Formule 1 Café.

De vaste stemmen van de Formule 1 bij Ziggo Sport zijn verheugd dat de samenwerking wordt verlengd. 'Ziggo Sport is de laatste jaren uitgegroeid tot de meest complete zender in Nederlander omtrent motorsport', wordt Mol geciteerd door het AD. 'We doen dit werk al jarenlang met veel plezier en we zijn ook van plan om dat nog een aantal jaar door te zetten.'

Ziggo blij met aanblijven Mol en Plooij

Het aanblijven van Mol en Plooij wordt niet alleen positief ontvangen bij het duo zelf. Ook de zender is uitermate tevreden met het aanblijven van de commentator en verslaggever. 'Ik ben blij dat deze boegbeelden binnen de motorsport zich langer aan ons hebben gebonden', zegt directeur van Ziggo Sport, Marcel Beerthuizen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws